Rüyada karın üstünde koşmak

Rüyada karın üstünde koşmak aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, tekin olmayan işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada karın üstünde koşmak gördüyseniz:

  • Duygusal konuların üzerine gitmemeniz durumunda olaylar büyüyebilir.

Rüyada karın üstünde koşmak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada karın üstünde yürümek çok büyük kazanç elde edileceğine, arkasından gıybet edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karın üstünde yürüdüğünü görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada karın üstünde yatmak yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada karın üstünde uçmak hayatının kötüye doğru gideceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına işarettir.

Rüyada karın üstünde araba sürmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada karın üstünde mantar toplamak yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına yorulur.

Rüyada karın üstünde namaz kılmak sahip olduğu nimetin artacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments