Rüyada karın içinde oynamak

Rüyada karın içinde oynamak büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına yorulur.

Rüyada karın içinde oynamak gördüyseniz:

  • Belli ilişkiler veya düzenlemelerin yapılandırılması konusunda inisiyatif kullanmanızda fayda var.

Rüyada karın içinde oynamak mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına yorulur.

Rüyada karın içinde kalmak geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, sağlık ve hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karın içinde olmak allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada karın içinde hayvan görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine işaret eder.

Rüyada kendini karın içinde görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada karın içinde yürümek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada karın içinde ateş görmek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada karın içinde kaybolmak ev sahibi olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments