Rüyada karın altında yürümek

Rüyada karın altında yürümek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada karın altında yürümek gördüyseniz:

  • Hayatınızı dengelemek için çaba harcamanız gerekiyor.

Rüyada karın altında yürümek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karın içinde yürümek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karın üstünde yürümek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, sevdiklerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada karın üstünde yürüdüğünü görmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada karın üzerinde yürüdüğünü görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karın içinde yürüdüğünü görmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karın altında kalmak geçim zorluğundan kurtulacağına, rahatının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada karın altında balık görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments