Rüyada kardeşinin kesildiğini görmek

Rüyada kardeşinin kesildiğini görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, kazanılan paranın artacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, çok güzel olaylar yaşanacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, hevesinin kursağında kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazılarınız sevdikleri kimselere düşündükleri hediyeyi alabilecekler.

Rüyada kardeşinin kafasının kesildiğini görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kardeşinin bacağının kesildiğini görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada kardeşinin boynunun kesildiğini görmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kardeşinin başının kesildiğini görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin kesildiğini görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, geçiminin zorlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin saçının kesildiğini görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin kolunun kesildiğini görmek hayatın mutluluk içinde geçeceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin boğazının kesildiğini görmek istenen herşeye kavuşulacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments