Rüyada ağız felci görmek

Rüyada ağız felci görmek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada ağız felci gördüyseniz:

  • Örneğin sevdiğinize alacağınız küçük bir hediye, olayı bir nebze yumuşatabilir.

Rüyada ağız felci görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada ağız felci geçirmek ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağız felci olmak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada ağızda diş olmadığını görmek rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına işaret eder.

Rüyada ağız yıkamak insanlar tarafından tanınan biri olacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ağızda tüy görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağız dolusu kan kusmak makamından olacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına delalet eder.

Rüyada ağız öpmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments