Rüyada kendinden korkmak

Rüyada kendinden korkmak uğranılan zararların telafi edileceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada kendinden korkmak gördüyseniz:

  • Belli konularda fikirlerinizi ısrarla savunabilir veya bazı kişilerin tarafını tutma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada kendinden korkmak çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendinden büyük biriyle kavga etmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendinden et kesmek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine işaret eder.

Rüyada kendinden küçük birine aşık olmak rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendinden kaçmak kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendinden yaşça küçük biriyle evlenmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına tabir olunur.

Rüyada kendinden büyük bir erkekle evlenmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada kendinden uzun birini görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, para ve makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments