Rüyada karanlıkta çakmak yakmak

Rüyada karanlıkta çakmak yakmak sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, istediği gibi yaşayacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, endişelerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta çakmak yakmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişiler sizi zorlayabilirler.

Rüyada karanlıkta çakmak yakmak yapılan bir hatanın telafi edileceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çakmakla ateş yakmak çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada çakmakla mum yakmak uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada çakmakla ocak yakmak işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çakmakla yakmak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çakmakla sigara yakmak evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada çakmakla saç yakmak parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada karanlıkta ışık yakmak elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments