Rüyada karanlık ve köpek görmek

Rüyada karanlık ve köpek görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, sağlığının yerinde kalacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına işarettir.

Rüyada karanlık ve köpek gördüyseniz:

  • Hakkınızdaki dedikodular artabilir.

Rüyada karanlıkta köpek görmek birbirlerine her konuda destek olacağına, kız çocuğunun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık ve köpek görmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta köpekten kaçmak sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına işaret eder.

Rüyada karanlık suda yüzmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, kötü karakterli bir kadına tabir olunur.

Rüyada karanlıkta yemek yemek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada karanlıktan ışığa yürümek maddi olarak büyüyeceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine işarettir.

Rüyada karanlık hastane görmek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada karanlık odada yatmak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments