Rüyada karanlıkta aslan görmek

Rüyada karanlıkta aslan görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta aslan gördüyseniz:

  • Hazırlık yapılması gereken şeyler olabilir.

Rüyada karanlıkta aslan görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına yorulur.

Rüyada karanlık deniz görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına delalettir.

Rüyada karanlıkta koşturmak huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine yorulur.

Rüyada karanlıkta mum yakmak koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlığa doğru yürümek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık yerde oturmak nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına tabir olunur.

Rüyada karanlıkta yağmur yağdığını görmek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada karanlıkta merdiven çıkmak zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments