Rüyada karanlık deniz görmek

Rüyada karanlık deniz görmek derde ve kedere düşeceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, huzurlu bir insan olacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, başarısızlığa düşeceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına delalettir.

Rüyada karanlık deniz gördüyseniz:

  • Problemli bir durum kendi kendine iyileşebilir.

Rüyada karanlık denizde yüzmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık denize düşmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık deniz görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine işarettir.

Rüyada denizi karanlık görmek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık ve dalgalı deniz görmek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada karanlık denize atlamak rakiplerin başarı kazanacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine işarettir.

Rüyada karanlık dalgalı deniz görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta lamba yakmak kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments