Rüyada karanlıkta koşturmak

Rüyada karanlıkta koşturmak en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada karanlıkta koşturmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan bahanelerden uzak durmalısınız.

Rüyada karanlık yollardan geçmek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, umutlarını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada evi karanlık görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlığa çekilmek başarısının ve mutluluğunun artacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine yorulur.

Rüyada karanlık olduğunu görmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada karanlıkta çiçek görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık yolda koştuğunu görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlık hava görmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık evde olmak iyilik görüleceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments