Rüyada karanlıkta yağmur yağdığını görmek

Rüyada karanlıkta yağmur yağdığını görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına işarettir.

Rüyada karanlıkta yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmakta fayda var.

Rüyada karanlıkta yağmur yağdığını görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta kar yağdığını görmek bir yere taşınmaya, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğünde yağmur yağdığını görmek mutluluğunun büyüyeceğine, maddi açıdan rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzerine yağmur yağdığını görmek gayretlerinin ödüllendirileceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada çok yağmur yağdığını görmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, iyi şartlara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yağmur yağdığını hissetmek gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve yağmur yağmak allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine yorulur.

Rüyada siyah yağmur yağdığını görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments