Rüyada karanlıkta mum yakmak

Rüyada karanlıkta mum yakmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, gelecekte yüzünün güleceğine, çok yoğun çalışacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada karanlıkta mum yakmak gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermenizi sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada karanlıkta mum yakmak kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada karanlıkta mum görmek allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kibritle mum yakmak içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına alamet eder.

Rüyada camide mum yakmak allah’ın izni ile rahata ereceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada çakmakla mum yakmak iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine yorulur.

Rüyada mezarlıkta mum yakmak sürekli yerinde sayacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine işarettir.

Rüyada mum yakmak buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı mum yakmak ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments