Rüyada karanlıkta yemek yemek

Rüyada karanlıkta yemek yemek olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta yemek yemek gördüyseniz:

  • Yardım ya da teklifleri geri çevirmemenizde fayda var.

Rüyada karanlıkta yemek yemek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta yokuş çıkmak sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık koridor görmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, tüm arzularının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta merdiven görmek rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, kendisini mutsuz edeceğine rivayet eder.

Rüyada karanlığa uçmak dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya alamet etmektedir.

Rüyada karanlık vadi görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık yol görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta ışık açmak maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments