Rüyada karanlıktan ışığa yürümek

Rüyada karanlıktan ışığa yürümek kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, büyük atılımlar yapacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, hedeflerini tutturacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlıktan ışığa yürümek gördüyseniz:

  • Olumlu bakmanız durumunda herkesi memnun edecek sonuçlar ortaya çıkabilir.

Rüyada karanlıktan ışığa yürümek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve allah katında bir günahkâr sayılacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada karanlıkta ışık açmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine delalet eder.

Rüyada karanlıkta ışık tutmak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına delalet eder.

Rüyada karanlıkta bir ışık görmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlığın içinde ışık görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine delalet eder.

Rüyada karanlıkta ışık görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına rivayet eder.

Rüyada karanlıkta ışık yakmak zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine tabir olunur.

Rüyada karanlığa ışık tutmak insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments