Rüyada karanlık hastane görmek

Rüyada karanlık hastane görmek verilen sözlerin tutulamayacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada karanlık hastane gördüyseniz:

  • Kendinize hakim olmayı başarabilirseniz, aslında son dakika değişikliklerinin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada karanlık hastane görmek güven kaybı yaşanacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada hastane asansörü görmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine delalettir.

Rüyada hastanede röntgen çektirmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine alamet eder.

Rüyada hastaneden çıktığını görmek büyük üzüntüler olacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına işarettir.

Rüyada hastane müdür görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, işe ve aşa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastanede dolaştığını görmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma işaret eder.

Rüyada ruh hastanesi görmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastanede doğum yapmak hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments