Rüyada terkedilmiş şehir görmek

Rüyada terkedilmiş şehir görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, kariyer planının altüst olacağına, yalan söylemeyeceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine işarettir.

Rüyada terkedilmiş şehir gördüyseniz:

  • İki kişi arasında bir tercih yapma durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada terkedilmiş şehir görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına rivayet eder.

Rüyada terkedilmiş ev görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi terk etmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına delalettir.

Rüyada evi terketmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada birini terk etmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliden terk edilmek müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin terk ettiğini görmek başka işler deneyeceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aldatılmak terkedilmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments