Rüyada karanlık bir yerden çıkmak

Rüyada karanlık bir yerden çıkmak anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kazancının katbekat artacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, arkasından gıybet edeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık bir yerden çıkmak gördüyseniz:

  • Ulaşmaya çalıştığınız hedefte fark yaratması için kime veya neye güvenebileceğinizi doğru belirlemelisiniz.

Rüyada karanlık bir yerden çıkmak hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına delalettir.

Rüyada karanlık yerde oturmak maddi gücünün de daimi olacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işarettir.

Rüyada karanlık yerde olmak zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık yerden kaçmak hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlık bir yerde olmak uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına inanılır.

Rüyada karanlık bir yerde kalmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık bir yerde koşmak zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık yerde yürümek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments