Rüyada karanlık bir yerde koşmak

Rüyada karanlık bir yerde koşmak bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık bir yerde koşmak gördüyseniz:

  • Kontrolü elinde tutan kişilerle diyaloglarınızda dikkatli olmanız, önerilerinizi dahi diplomatik şekilde dile getirmeniz gerekiyor.

Rüyada karanlık bir yerde koşmak mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık sokaklarda koşmak çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada karanlığa doğru koşmak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, güçten düşeceğine işaret eder.

Rüyada karanlıktan aydınlığa koşmak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada karanlığa koşmak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık yolda koşmak allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına delalettir.

Rüyada karanlık sokakta koşmak yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına tabir olunur.

Rüyada karanlıkta koşmak yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Aleyna

Bu gece tek başıma evimin ordaki yolda yürüyordum tek başıma sonra aniden arkamdan koşan bir kız gördüm(o kız bizim okulda bir kızdı çok az konuşmuşluğumuz var)bana doğru koşuyodu ve sanki arkasından biri kovalıyordu bende koştum o koşunca arkama bakıp durdum ama arkamda onu kovalayan birşey yoktu sonra evin kapısında annem vardı hemen kolumdan tutup eve soktu ona ordaki kızı diycektim ama demedim nedense anneme anlattım oda ağzından birşeyler mırıldandı ve çok kızdı