Rüyada kara uzanmak

Rüyada kara uzanmak rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, insanlara yol göstereceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine delalettir.

Rüyada kara uzanmak gördüyseniz:

  • Bazı planların, anlaşmaların, sözleşmelerin veya düzenlemelerin dikkatle gözden geçirilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada kara uzanmak güzel işlere imza atacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada denize uzanmak eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine delalettir.

Rüyada deniz kenarında uzanmak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine işarettir.

Rüyada birinin uzandığını görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine delalet eder.

Rüyada yan yana uzanmak büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına işaret eder.

Rüyada biriyle uzanmak büyük kazançlar sağlayacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızla aynı yatakta uzanmak içinin de rahat edeceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına tabir olunur.

Rüyada kumlara uzanmak üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments