Rüyada kara kedi tutmak

Rüyada kara kedi tutmak yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına inanılır.

Rüyada kara kedi tutmak gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişilere yardımcı olmaktan çekinmemelisiniz.

Rüyada kara kedi tutmak işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine yorulur.

Rüyada kara balık tutmak çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine işaret eder.

Rüyada kara yılan tutmak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya delalet etmektedir.

Rüyada kara kedi yakmak kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına işarettir.

Rüyada kara kedinin saldırdığını görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kara kedi ölüsü görmek çok zor bir duruma düşeceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara kedi dövmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, aksiliklerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada kara kedi ve beyaz kedi görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments