Rüyada kara balık tutmak

Rüyada kara balık tutmak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, kurtuluşa ereceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kara balık tutmak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı canlı tutmanız yeni bağlantılar kurmanıza yardım edebilir.

Rüyada kara balık tutmak aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara yılan tutmak üzgün olacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada kara kedi tutmak elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine delalettir.

Rüyada kara balık görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine yorulur.

Rüyada kara balık yakalamak eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına delalettir.

Rüyada büyük kara balık görmek rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada turuncu balık tutmak kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil balık tutmak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments