Rüyada kara kedi dövmek

Rüyada kara kedi dövmek başarılı işlere imza atılacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, insanları kıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara kedi dövmek gördüyseniz:

  • Bir erkekseniz, erkeklerle yapılacak olan gurup aktivitelerine açıksınız.

Rüyada kara kedi dövmek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi dövdüğünü görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine delalettir.

Rüyada kedi köpek dövmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kediye dövmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada kediyi dövmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kedi dövmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, hayırlı kapılar açılacağına delalet eder.

Rüyada yavru kedi dövmek ağız tadının bozulmayacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura inanılır.

Rüyada kedi yavrusu dövmek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments