Rüyada kara kedi ölüsü görmek

Rüyada kara kedi ölüsü görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, ünleneceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara kedi ölüsü gördüyseniz:

  • Gökyüzünde uzlaşma çağrısı var.

Rüyada ölü kara kedi görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara kedi ölüsü görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına işaret eder.

Rüyada eve kara kedi girdiğini görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına yorulur.

Rüyada kedi kara görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına inanılır.

Rüyada evde kara kedi görmek elinin de bollaşacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara kediyi kovalamak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına delalettir.

Rüyada kara kedi yemek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına delalettir.

Rüyada kara kediler görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments