Rüyada kara yılan tutmak

Rüyada kara yılan tutmak bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, stres içinde günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada kara yılan tutmak gördüyseniz:

  • Belli bir yola girmeniz durumunda görevinizi tamamlamalısınız.

Rüyada kara yılan tutmak rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına işarettir.

Rüyada kara kedi tutmak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara balık tutmak ters giden işlerin düzeleceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada büyük kara yılan görmek bunu da herkese ilan edeceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara yılanlar görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine delalettir.

Rüyada denizde kara yılan görmek işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, dertlerinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara yılan yakalamak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına işarettir.

Rüyada yatakta kara yılan görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments