Rüyada kara kedi tırmaladığını görmek

Rüyada kara kedi tırmaladığını görmek yaralarına da merhem olacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara kedi tırmaladığını gördüyseniz:

  • Daha iyi fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayacak aktivitelere katılmalısınız.

Rüyada kara kedi tırmaladığını görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yavru kedinin tırmaladığını görmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, maddi kriz yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin tırmaladığını görmek engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına alamet eder.

Rüyada siyah kedinin tırmaladığını görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi tırmalamak kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına inanılır.

Rüyada kedinin seni tırmaladığını görmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin tırmaladığını görmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada birini tırmalamak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments