Rüyada kedi tırmalamak

Rüyada kedi tırmalamak karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, maaşının artacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi tırmalamak gördüyseniz:

  • Sakin bir ortamda sevdiğiniz insanlarla birlikte olabilirsiniz veya büyük takdirler toplayabilirsiniz.

Rüyada siyah kedinin tırmaladığını görmek daha sonra işlerin açılacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru kedinin tırmaladığını görmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına işarettir.

Rüyada kedi tırmalamak huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine tabir olunur.

Rüyada kedinin seni tırmaladığını görmek duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine delalet eder.

Rüyada kara kedi tırmaladığını görmek gelir elde edeceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine yorulur.

Rüyada kedinin tırmaladığını görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, karamsar olacağına yorulur.

Rüyada farenin tırmaladığını görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işarettir.

Rüyada birini tırmalamak çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments