Rüyada kedinin tırmaladığını görmek

Rüyada kedinin tırmaladığını görmek hayırlı bir yuva kurulacağına, çok başarılı olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin tırmaladığını gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız bir yerde yemek yemeniz, güzel bir davette bulunmanız mümkündür.

Rüyada yavru kedinin tırmaladığını görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara kedi tırmaladığını görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına işaret eder.

Rüyada kedinin tırmaladığını görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına işarettir.

Rüyada kedinin seni tırmaladığını görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, anne babayla ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kedinin tırmaladığını görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada kedi tırmalamak karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına işaret eder.

Rüyada köpeğin tırmaladığını görmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada birini tırmalamak bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments