Rüyada kedinin seni tırmaladığını görmek

Rüyada kedinin seni tırmaladığını görmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, maneviyatının çökeceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, haram mal yiyip içeceğine, para ve zaman ayıracağına, iyiliğe kavuşacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin seni tırmaladığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, karşı cins ilişkilerinde tam olarak şanslısınız.

Rüyada kedinin seni tırmaladığını görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına işaret eder.

Rüyada kedinin tırmaladığını görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kedinin tırmaladığını görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi tırmalamak tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Rüyada yavru kedinin tırmaladığını görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara kedi tırmaladığını görmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına delalettir.

Rüyada köpeğin tırmaladığını görmek çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına işarettir.

Rüyada yüzü tırmalamak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, helal ekmek yiyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments