Rüyada kara çarşaflı birini görmek

Rüyada kara çarşaflı birini görmek insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, malvarlığının çok daha artacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine yorulur.

Rüyada kara çarşaflı birini gördüyseniz:

  • Tarihe, felsefeye veya yabancı kültürlere ilginiz bilginizi arttırmanızı sağlayabilir veya alacağınız kararları etkileyebilir.

Rüyada kendini kara çarşaflı görmek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına tabir olunur.

Rüyada kara çarşaflı kadın görmek başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada kara çarşaflı erkek görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kara çarşaf giydiğini görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine işarettir.

Rüyada kara çarşaflı adam görmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına tabir olunur.

Rüyada kara çarşaflı birini görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kara çarşaf giydiğini görmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine işaret eder.

Rüyada kara çarşaf giymiş birini görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments