Rüyada uçan geyik görmek

Rüyada uçan geyik görmek aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada uçan geyik gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da yaşadığınız yeri ilgilendiren bir konu netlik kazanmaya veya şekillenmeye başlayabilir.

Rüyada uçan geyik görmek zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuzu kırık geyik görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına inanılır.

Rüyada boynuzsuz geyik görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada büyük boynuzlu geyik görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzlu geyik görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine tabir olunur.

Rüyada küçük geyik görmek hayatının bu sayede güzelleşeceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada geyik yakalamak fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine yorulur.

Rüyada geyik ölüsü görmek dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments