Rüyada kar oynamak

Rüyada kar oynamak maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, aradaki buzların eritileceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada kar oynamak gördüyseniz:

  • Duygusal konulardaki alışılmadık gelişmeler nedeniyle harekete geçmeniz gerekebilir.

Rüyada sevdiğinle kar oynamak yol kat edeceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kar üstünde oynamak hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, zor durumların sona ereceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle kar oynamak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine yorulur.

Rüyada kar oynamak kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz karla oynamak arzularınızın gerçekleşeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada karsılıklı oynamak razı geleceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine rivayet eder.

Rüyada karla oynamak çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşlarla kar oynamak arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, çok iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments