Rüyada kar üstünde oynamak

Rüyada kar üstünde oynamak plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, işlerin ters gideceğine, kısmetinin artacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kar üstünde oynamak gördüyseniz:

  • Bir süredir kafanızı karıştıran konularda kalbinizin sesine kulak vermeniz sizi doğru yere taşıyabilir.

Rüyada kar üstünde oynamak elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada mezar üstünde oynamak toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine inanılır.

Rüyada kar oynamak tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada karla oynamak çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz karla oynamak halsizleşeceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına delalet eder.

Rüyada karsılıklı oynamak yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine inanılır.

Rüyada kar üzerinde oynamak aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşlarla kar oynamak çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments