Rüyada karla oynamak

Rüyada karla oynamak başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, gönül kapılarını açacağına, tövbe etmeye ya da islamla şereflenmeye, doğru iş ortaklığı yapacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada karla oynamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin eksiklerini kapatmanız, hareketlerini düzeltmeye çalışmanız gerekebilir veya ticari ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizde bir değişikliğe gidebilirsiniz.

Rüyada kar oynamak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle kar oynamak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, gelirinin de artmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kar üstünde oynamak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kar üzerinde oynamak aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşlarla kar oynamak manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinle kar oynamak çok büyük başarılar kazanılacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada karla oynamak yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada karsılıklı oynamak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments