Rüyada kaplumbağayı atmak

Rüyada kaplumbağayı atmak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine işarettir.

Rüyada kaplumbağayı atmak gördüyseniz:

  • Tatmin edici çalışmalar yapmak zor olabilir veya işle ya da kariyerle ilgili yorucu olaylarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada kaplumbağayı atmak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada kaplumbağa atmak eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, büyük mutluluk duyulacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağa yumurtası yemek rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada yüzen kaplumbağa görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına işaret eder.

Rüyada kaplumbağayı evinde görmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, risk almaktan özenle kaçınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa doğurmak yaklaşan güzel günlere, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde kaplumbağa beslemek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölü su kaplumbağası görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments