Rüyada kaplumbağa atmak

Rüyada kaplumbağa atmak insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, geniş bir ev satın alacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağa atmak gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda kendine güvensizlik duyguları olabilir.

Rüyada kaplumbağayı atmak sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına işaret eder.

Rüyada kaplumbağa atmak borçlarını ödemekte zorlanacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa yediğini görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine yorulur.

Rüyada kaplumbağa yakalamaya çalışmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada pişmiş kaplumbağa görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına işarettir.

Rüyada kaplumbağaya sarılmak bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye işaret eder.

Rüyada kaplumbağa ve yılan görmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada koşan kaplumbağa görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments