Rüyada ölü su kaplumbağası görmek

Rüyada ölü su kaplumbağası görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, hikmete kavuşacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, ticaretinin de hızlanacağına inanılır.

Rüyada ölü su kaplumbağası gördüyseniz:

  • Bir iş birliği ilginizi çekebilir.

Rüyada ölü su kaplumbağası görmek hedeflere ulaşamayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ölü kaplumbağa görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına alamet eder.

Rüyada akvaryumda su kaplumbağası görmek onurlu bir hayat süreceğine, önemli sorumluluklar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil su kaplumbağası görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Rüyada su kaplumbağası öldürmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, işleri yoluna sokacağına rivayet eder.

Rüyada su kaplumbağa yavrusu görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru su kaplumbağası görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada su kaplumbağası görmek patron koltuğunda oturacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments