Rüyada kaplumbağayı evinde görmek

Rüyada kaplumbağayı evinde görmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, iş hayatında başarılı olmaya inanılır.

Rüyada kaplumbağayı evinde gördüyseniz:

  • Kendi hayatınızın mimarı siz olmalısınız.

Rüyada evin içinde kaplumbağa görmek çok zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinde kaplumbağa görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağayı evinde görmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akvaryumda su kaplumbağası görmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine delalettir.

Rüyada kaplumbağa ve yumurtası görmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada kaplumbağa topladığını görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kaplumbağaya binmek sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sudan çıkan kaplumbağa görmek ailesini de mutlu edeceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments