Rüyada arkadaşını kefenli görmek

Rüyada arkadaşını kefenli görmek elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını kefenli gördüyseniz:

  • Mevcut çabalarınızın sonuçlarını almak üzeresiniz.

Rüyada arkadaşını kefenli görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, bol rızık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birini kefende görmek dertlerin ve sorunların biteceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada kendinin kefenlendiğini görmek başına türlü işler geleceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz kefen görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, alım zorluğu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin kefenli görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi kefenle görmek gerçeklere yüz çevrileceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüp kefen giymek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada anneyi kefenli görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments