Rüyada kaplumbağa beslemek

Rüyada kaplumbağa beslemek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada kaplumbağa beslemek gördüyseniz:

  • Sorulması gereken soruları atlamamalısınız.

Rüyada kaplumbağayı beslemek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağa beslemek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine işaret eder.

Rüyada kaplumbağa beslediğini görmek herkesten ileriye gideceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada evde kaplumbağa beslemek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına inanılır.

Rüyada kara kedi beslemek arabasını ve toprağının olacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine yorulur.

Rüyada evde kaplan beslemek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yavru fil beslediğini görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine işarettir.

Rüyada kelebek beslemek iş hayatında iniş yaşanacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments