Rüyada kaplumbağayı beslemek

Rüyada kaplumbağayı beslemek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, zor bir işe girileceğine, şansının kendinden yana olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağayı beslemek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya maddi bağlantılarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkabilir.

Rüyada kaplumbağayı beslemek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, zenginlik sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada evde kaplumbağa beslemek şen kahkahalar atacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına işaret eder.

Rüyada kaplumbağa beslediğini görmek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına işarettir.

Rüyada kaplumbağa beslemek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına delalettir.

Rüyada yavru fil beslemek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru kedi beslediğini görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine rivayet eder.

Rüyada evde maymun beslemek makamını kaybedeceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine tabir olunur.

Rüyada bir hayvanı beslemek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, başarılarının takdir edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments