Rüyada kaplumbağa beslediğini görmek

Rüyada kaplumbağa beslediğini görmek geçiminin zorlaşacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, kasasının daha çok para dolacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada kaplumbağa beslediğini gördüyseniz:

  • İletşim ağınızı genişletmeniz veya aktif olarak kullanmanız durumunda size sunacak veya paylaşacak şeyleri olan kişilerle karşılaşabiirsiniz.

Rüyada kaplumbağayı beslemek birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına işaret eder.

Rüyada kaplumbağa beslemek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağa beslediğini görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde kaplumbağa beslemek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde fil beslemek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada inek beslediğini görmek verilen emeğin boşa gideceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Rüyada hayvan beslemek istediği kadar çocuğun allah tarafından kendisine nasip edileceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada fil yavrusu beslemek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments