Rüyada uyuyan kaplan görmek

Rüyada uyuyan kaplan görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, art niyetli kişilere uyacağına işaret eder.

Rüyada uyuyan kaplan gördüyseniz:

  • Bazı iş veya konuları çözmek adına çok fazla üzerine gidebilirsiniz.

Rüyada küçük kaplan görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ayı ve kaplan görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına işaret eder.

Rüyada kaplanın saldırdığını görmek yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada oyuncak kaplan görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, borçlarının hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kaplanla dövüşmek hem de para kaybettireceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine yorulur.

Rüyada kükreyen kaplan görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına tabir olunur.

Rüyada vahşi kaplan görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kaplan eğitmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments