Rüyada kaplan ve ayı görmek

Rüyada kaplan ve ayı görmek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, imkânlarının azalacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, makama ve rızka sahip olacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplan ve ayı gördüyseniz:

  • Arkanızdan söylenenlere veya ufak tefek rahatsızlıklara göz yummazsanız, kısmen daha küçük bir olay diplomatik bir çöküşe neden olabilir.

Rüyada kaplan ve ayı görmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada ayı ve kaplan görmek işlerinde önemli adımlar atacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına delalet eder.

Rüyada aslan kaplan ayı görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, hasta ise bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplandan saklanmak asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine yorulur.

Rüyada evin içinde kaplan görmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, herkesin yardımına koşacağına alamet eder.

Rüyada kaplanın konuştuğunu görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine delalettir.

Rüyada kaplan tarafından öldürülmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine alamet eder.

Rüyada kaplanlar görmek borçlanacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments