Rüyada kaplan okşamak

Rüyada kaplan okşamak mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplan okşamak gördüyseniz:

  • İş hayatınıza özen gösterin.

Rüyada kaplan okşamak girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada kadın okşamak hayatının ve işlerinin alabora olacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine işaret eder.

Rüyada saç okşamak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek başı okşamak kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini okşamak sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına yorulur.

Rüyada koyun okşamak yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hayvan okşamak hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalça okşamak sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments