Rüyada kalça okşamak

Rüyada kalça okşamak gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, onlarla arasının açılacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kalça okşamak gördüyseniz:

  • Acele ile yanlış kararlar verebilirsiniz.

Rüyada kalça okşamak sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada kalçayı okşamak imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada kalçasını görmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, önüne pek çok imkan sunulacağına tabir olunur.

Rüyada erkek kalçası görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına alamet eder.

Rüyada kalçada yara görmek çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalçayı büyük görmek saygı göreceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalet eder.

Rüyada kalça görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalçada çıban görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments