Rüyada saç okşamak

Rüyada saç okşamak her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, yani babasına benzeyeceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, kazançlı işler yapacağına, hayırlı bir haber alınacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, onları rahat ettireceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç okşamak gördüyseniz:

  • Doğru şeyleri yaparak imajınızı korumanız gerekiyor.

Rüyada saç okşamak külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada erkeğin saçını okşamak eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına alamet eder.

Rüyada saçının okşadığını görmek verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin saçını okşamak maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin saçlarını okşamak hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin saçını okşamak özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçı okşamak eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin saçını okşadığını görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments