Rüyada yangına su taşımak

Rüyada yangına su taşımak aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, gelişeceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, onlardan büyük hayır göreceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yangına su taşımak gördüyseniz:

  • Karar alınması gereken konuları ertelemek gerekiyor.

Rüyada yangına su taşımak karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yangına su dökmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yangına su atmak işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına inanılır.

Rüyada yangını suyla söndürmek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına yorulur.

Rüyada suyla yangın söndürmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, başına türlü belalar geleceğine rivayet eder.

Rüyada yangın ve su görmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada su kabı taşımak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada kovayla su taşımak bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments