Rüyada kapıya tekme atmak

Rüyada kapıya tekme atmak zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına delalettir.

Rüyada kapıya tekme atmak gördüyseniz:

  • Olaylar karlı girişimlere dönebilir.

Rüyada kapıya tekme atmak güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada anneye tekme atmak tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada domuza tekme atmak hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada babaya tekme atmak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabaya tekme atmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Rüyada uçan tekme atmak eve huzurun ve bereketin geleceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada taşa tekme atmak hayırlı adımlar atılacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Rüyada kediye tekme atmak bununla yüceleceğine, kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments