Rüyada taşa tekme atmak

Rüyada taşa tekme atmak mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, iyilik ve güzellik bulacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, her daim allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada taşa tekme atmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı maddi, manevi etkileyebilecek kişilerle söz münakaşası yaşamamanızda fayda var.

Rüyada taşa tekme atmak ekmeğini alın teri ile kazanacağına, esenlik bulacağına delalettir.

Rüyada adama tekme atmak iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada domuza tekme atmak çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, ticarette şansının düşeceğine delalet eder.

Rüyada anneye tekme atmak rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalet eder.

Rüyada köpeğe tekme atmak eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına işaret eder.

Rüyada yavru köpeğe tekme atmak uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, iflas edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabaya tekme atmak insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine inanılır.

Rüyada uçan tekme atmak alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments